Разлика помеѓу преработките на „2cmk/mom-04-12-11“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
Ред 5: Ред 5:
  
 
- Град Скопје (средства, обуки, рокови)
 
- Град Скопје (средства, обуки, рокови)
 +
* Миша ќе го досреди буџетот.
 +
* Миша и Стама ќе одат во град Скопје да потпишат договор за проектот
  
 
- Средства од донации за КИКА (да се организираме некако, дали да вадиме извештај да гледаме кој колку дал), што праиме со пари што не стигаат на сметка?
 
- Средства од донации за КИКА (да се организираме некако, дали да вадиме извештај да гледаме кој колку дал), што праиме со пари што не стигаат на сметка?

Преработка од 20:42, 4 декември 2011

- Делење простор со ПАБ? (ако може да добиеме некаков одговор од нив за тоа што им е идејата би било супер)

  • да се состават конкретни принципи за користење на просторот и да се консултираат сите што донираат пари за хаклабот


- Град Скопје (средства, обуки, рокови)

  • Миша ќе го досреди буџетот.
  • Миша и Стама ќе одат во град Скопје да потпишат договор за проектот

- Средства од донации за КИКА (да се организираме некако, дали да вадиме извештај да гледаме кој колку дал), што праиме со пари што не стигаат на сметка?

- Лустрација?

- Инвестирање во КИКА од парите што ги имаме

- Проект за Ардуино во Призрен

- Благодарници од 2с.мк за луѓе што донираат/донирале хардвер за КИКА?

- Разно: Донација од ЕВН за струја (да составиме барање)