Разлика помеѓу преработките на „2cmk/mom-04-12-11“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
 
Ред 18: Ред 18:
 
* Миша, ufo и Глиша ќе го решат
 
* Миша, ufo и Глиша ќе го решат
 
- Разно:
 
- Разно:
Донација од ЕВН за струја (да составиме барање)
+
* Донација од ЕВН за струја (да составиме барање)
 
+
* Да пратиме информации на агенција за млади и спорт за 2с.мк
*
 

Последна преработка од 22:03, 4 декември 2011

- Делење простор со ПАБ? (ако може да добиеме некаков одговор од нив за тоа што им е идејата би било супер)

  • да се состават конкретни принципи за користење на просторот и да се консултираат сите што донираат пари за хаклабот


- Град Скопје (средства, обуки, рокови)

  • Миша ќе го досреди буџетот.
  • Миша и Стама ќе одат во град Скопје да потпишат договор за проектот

- Средства од донации за КИКА (да се организираме некако, дали да вадиме извештај да гледаме кој колку дал), што праиме со пари што не стигаат на сметка?

- Инвестирање во КИКА од парите што ги имаме

  • сакаме: полици и иверка 150 евра - друга опрема: ќе разгледаме по 3 месеци

- Проект за Ардуино во Призрен

  • со FLOSSK конкретно да се договориме што би се правело и потоа да ги контактираме UNICEF

- Благодарници од 2с.мк за луѓе што донираат/донирале хардвер за КИКА?

  • Миша, ufo и Глиша ќе го решат

- Разно:

  • Донација од ЕВН за струја (да составиме барање)
  • Да пратиме информации на агенција за млади и спорт за 2с.мк