Разлика помеѓу преработките на „2cmk/mom-20111109“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
с (Igor.stama ја премести страницата 2smk/mom-09-11-11 на 2cmk/mom-20111109: погрешно урл и формат на датум)
 
(Не се прикажани 7 меѓувремени преработки од 2 корисници)
Ред 1: Ред 1:
Извештај од состанокот на 2с.мк - 09.11.2011
== Извештај од состанокот на 2с.мк - 09.11.2011==
 
Присутни членови на состанокот:
Дамјан
Алекс
Арангел
Новица
Игор
Миша
 
Отсутни членови:
Божидар
Сашо
 
Евидентирано отсуство досега:
Божидар -1
Сашо -2


'''КИКА'''
'''КИКА'''
- да се контактираат Метаморфозис, да се договори средба за предлогот нивен околу заеднички простор - Арангел
- да се контактираат Метаморфозис, да се договори средба за предлогот нивен околу заеднички простор - Арангел
- да се дополни wiki страницата http://wiki.spodeli.org/%D0%A5%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B1/Next за да можеме да му го пратиме ова на Марсел и да видиме што може да излезе од сето тоа - сите
- да се дополни wiki страницата http://wiki.spodeli.org/%D0%A5%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B1/Next за да можеме да му го пратиме ова на Марсел и да видиме што може да излезе од сето тоа - сите
- да се распрашаме околу добивање на просторија од владата/министерствата/градот - Арангел
- да се распрашаме околу добивање на просторија од владата/министерствата/градот - Арангел


'''2с.мк'''
'''2с.мк'''
- нареден состанок - 02 октомври 18ч КИКА - СОБРАНИЕ - Арангел да го закаже (Владан аплицираше за член)
- нареден состанок - 02 октомври 18ч КИКА - СОБРАНИЕ - Арангел да го закаже (Владан аплицираше за член)


'''Едно лето'''
'''Едно лето'''
- да се закаже состанок со сите ментори и да се добие статус за проектите за да имам фидбек за во иднина - Дамјан ќе извести на листа откако ќе има информации
- да се закаже состанок со сите ментори и да се добие статус за проектите за да имам фидбек за во иднина - Дамјан ќе извести на листа откако ќе има информации


'''Награда за слободен софтвер и 10 год 2с.мк'''
'''Награда за слободен софтвер и 10 год 2с.мк'''
- да се отвори вики страница каде што ќе се пишуваат предлози, одлучивме наградата да ја одложиме за 2012та - кој ќе отвори страница, Новица?
- да се отвори вики страница каде што ќе се пишуваат предлози, одлучивме наградата да ја одложиме за 2012та - кој ќе отвори страница, Новица?


'''Багови'''
'''Багови'''
- сите да ги качат cv-ијата на багот за cv-ија - сите
- сите да ги качат cv-ијата на багот за cv-ија - сите
- да се прегледа „За нас“ и да се досреди/ажурира текстот за тековните активности на 2с.мк - сите
- да се прегледа „За нас“ и да се досреди/ажурира текстот за тековните активности на 2с.мк - сите
[[Category:Состаноци]]

Последна преработка од 19:56, 18 ноември 2012

Извештај од состанокот на 2с.мк - 09.11.2011

Присутни членови на состанокот: Дамјан Алекс Арангел Новица Игор Миша

Отсутни членови: Божидар Сашо

Евидентирано отсуство досега: Божидар -1 Сашо -2

КИКА

- да се контактираат Метаморфозис, да се договори средба за предлогот нивен околу заеднички простор - Арангел

- да се дополни wiki страницата http://wiki.spodeli.org/%D0%A5%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B1/Next за да можеме да му го пратиме ова на Марсел и да видиме што може да излезе од сето тоа - сите

- да се распрашаме околу добивање на просторија од владата/министерствата/градот - Арангел

2с.мк

- нареден состанок - 02 октомври 18ч КИКА - СОБРАНИЕ - Арангел да го закаже (Владан аплицираше за член)

Едно лето

- да се закаже состанок со сите ментори и да се добие статус за проектите за да имам фидбек за во иднина - Дамјан ќе извести на листа откако ќе има информации

Награда за слободен софтвер и 10 год 2с.мк

- да се отвори вики страница каде што ќе се пишуваат предлози, одлучивме наградата да ја одложиме за 2012та - кој ќе отвори страница, Новица?

Багови

- сите да ги качат cv-ијата на багот за cv-ија - сите

- да се прегледа „За нас“ и да се досреди/ажурира текстот за тековните активности на 2с.мк - сите