Разлика помеѓу преработките на „2cmk/mom-20120701“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
с (АрангелАнгов ја премести страницата 2cmk-mom-01-07-2012 на 2cmk-mom-20120701: погрешно форматиран наслов)
с (Igor.stama ја премести страницата 2cmk-mom-20120701 на 2cmk/mom-20120701)
 
(нема разлика)

Последна преработка од 00:33, 19 декември 2012

присутни: миша, дамјан, новица, игор, божидар, никола, владислав, илин, јованка, алекс

отсутни: тамара (-)


- да се направи упатство за плаќање на членарина - миша ќе го направи, ќе го праќаме еднаш месечно до луѓето што се пријавиле да уплаќаат пари

- визитки, неделава на пауза да се оди до печатница и да се нарачаат - арангел

- багови што не ги работиме, им праиме само disown, и ги оставаме во queue

- ЧПП баг и „За нас“ - илин ќе ги досреди

- мини конференција во соработка со Финки - Стама и Гулиц комуницираат со Финки - Стама ќе отвори баг за трекинг во 10 год 2с.мк на bugs

  • Cirriculum ќе спреми Гулиц, ќе закаже состанок со заинтересираните луѓе по 13ти јули

- Божо ќе пинга пак за извештајот за локализација