Разлика помеѓу преработките на „2cmk/mom-20120701“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
(Создадена страница со: присутни: миша, дамјан, новица, игор, божидар, никола, владислав, илин, јованка, алекс ...)
(нема разлика)

Преработка од 23:25, 1 јули 2012

присутни: миша, дамјан, новица, игор, божидар, никола, владислав, илин, јованка, алекс отсутни: тамара (-) - да се направи упатство за плаќање на членарина - миша ќе го направи, ќе го праќаме еднаш месечно до луѓето што се пријавиле да уплаќаат пари - визитки, неделава на пауза да се оди до печатница и да се нарачаат - арангел - багови што не ги работиме, им праиме само disown, и ги оставаме во queue - ЧПП баг и „За нас“ - илин ќе ги досреди - мини конференција во соработка со Финки - Стама и Гулиц комуницираат со Финки - Стама ќе отвори баг за трекинг во 10 год 2с.мк на bugs

  • Cirriculum ќе спреми Гулиц, ќе закаже состанок со заинтересираните луѓе по 13ти јули

- Божо ќе пинга пак за извештајот за локализација