Разлика помеѓу преработките на „2smk/mom-02-10-11“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
Ред 1: Ред 1:
КИКА
+
'''КИКА'''
  
 
- Стама ќе пројде до ММ да види за простор
 
- Стама ќе пројде до ММ да види за простор
  
Грантови
+
'''Грантови'''
  
 
- Ако не можеме ние може и надворшени луѓе
 
- Ако не можеме ние може и надворшени луѓе
 +
 +
'''Едно лето''
 +
 +
'- да се закаже состанок со сите ментори и да се добие статус за проектите за да имам фидбек за во иднина - Дамјан ќе извести на листа откако ќе има информации

Преработка од 18:46, 2 октомври 2011

КИКА

- Стама ќе пројде до ММ да види за простор

Грантови

- Ако не можеме ние може и надворшени луѓе

'Едно лето

'- да се закаже состанок со сите ментори и да се добие статус за проектите за да имам фидбек за во иднина - Дамјан ќе извести на листа откако ќе има информации