Разлика помеѓу преработките на „2smk/mom-02-10-11“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
Ред 1: Ред 1:
 
Пристуни членови: Божидар Дамјан Стама Миша Александар Владан Дамјан Арангел
 
Пристуни членови: Божидар Дамјан Стама Миша Александар Владан Дамјан Арангел
 +
 
Отсутни членови: Новица -1
 
Отсутни членови: Новица -1
  

Преработка од 19:03, 2 октомври 2011

Пристуни членови: Божидар Дамјан Стама Миша Александар Владан Дамјан Арангел

Отсутни членови: Новица -1

КИКА

- Стама ќе пројде до ММ да види за простор

Грантови

- Ако не можеме ние може и надворшени луѓе

Едно лето

- да се закаже состанок со сите ментори и да се добие статус за проектите за да имам фидбек за во иднина - Дамјан ќе извести на листа откако ќе има информации - да се објави на ss.org.mk за студентите што успешно ја завршиле програмата - со линкови до кодот, блог постовите итн - дамјан (владан има инфо за вики што како)

Багови - сите да ги качат cv-ијата на багот за cv-ија - сите - да се прегледа „За нас“ и да се досреди/ажурира текстот за тековните активности на 2с.мк - миша - владан ќе го среди багот за blog.spodeli.org

Членови

- Сашо Андријески се исклучува од организацијата поради два испуштени состаноци - Владан Поповиќ е примен како нов член на 2с.мк