Разлика помеѓу преработките на „2smk/mom-02-10-11“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
Ред 20: Ред 20:
 
- да се прегледа „За нас“ и да се досреди/ажурира текстот за тековните активности на 2с.мк - миша
 
- да се прегледа „За нас“ и да се досреди/ажурира текстот за тековните активности на 2с.мк - миша
 
- владан ќе го среди багот за blog.spodeli.org
 
- владан ќе го среди багот за blog.spodeli.org
 +
- сите што работеле на проекти за локализација да му испратат на божидар информации за проектите - ќе ги контактира со барање за информациите што му се потребни
  
 
'''Членови'''
 
'''Членови'''

Преработка од 19:10, 2 октомври 2011

Присутни членови: Божидар Дамјан Стама Миша Александар Владан Дамјан Арангел

Отсутни членови: Новица -1

КИКА

- Стама ќе пројде до ММ да види за простор

Грантови

- Ако не можеме ние може и надворшени луѓе

Едно лето

- да се закаже состанок со сите ментори и да се добие статус за проектите за да имам фидбек за во иднина - Дамјан ќе извести на листа откако ќе има информации - да се објави на ss.org.mk за студентите што успешно ја завршиле програмата - со линкови до кодот, блог постовите итн - дамјан (владан има инфо за вики што како)

Багови - сите да ги качат cv-ијата на багот за cv-ија - сите - да се прегледа „За нас“ и да се досреди/ажурира текстот за тековните активности на 2с.мк - миша - владан ќе го среди багот за blog.spodeli.org - сите што работеле на проекти за локализација да му испратат на божидар информации за проектите - ќе ги контактира со барање за информациите што му се потребни

Членови

- Сашо Андријески се исклучува од организацијата поради неисполнување на обврските.

- Владан Поповиќ е примен за нов член на 2с.мк