Разлика помеѓу преработките на „2cmk/mom-20111109“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
Ред 1: Ред 1:
 
 
== Извештај од состанокот на 2с.мк - 09.11.2011
 
== Извештај од состанокот на 2с.мк - 09.11.2011
 
  ==
 
  ==
  
 
'''КИКА'''
 
'''КИКА'''
 +
 
- да се контактираат Метаморфозис, да се договори средба за предлогот нивен околу заеднички простор - Арангел
 
- да се контактираат Метаморфозис, да се договори средба за предлогот нивен околу заеднички простор - Арангел
  
 
- да се дополни wiki страницата http://wiki.spodeli.org/%D0%A5%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B1/Next за да можеме да му го пратиме ова на Марсел и да видиме што може да излезе од сето тоа - сите
 
- да се дополни wiki страницата http://wiki.spodeli.org/%D0%A5%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B1/Next за да можеме да му го пратиме ова на Марсел и да видиме што може да излезе од сето тоа - сите
 +
 
- да се распрашаме околу добивање на просторија од владата/министерствата/градот - Арангел
 
- да се распрашаме околу добивање на просторија од владата/министерствата/градот - Арангел
  
 
'''2с.мк'''
 
'''2с.мк'''
 +
 
- нареден состанок - 02 октомври 18ч КИКА - СОБРАНИЕ - Арангел да го закаже (Владан аплицираше за член)
 
- нареден состанок - 02 октомври 18ч КИКА - СОБРАНИЕ - Арангел да го закаже (Владан аплицираше за член)
  
 
'''Едно лето'''
 
'''Едно лето'''
 +
 
- да се закаже состанок со сите ментори и да се добие статус за проектите за да имам фидбек за во иднина - Дамјан ќе извести на листа откако ќе има информации
 
- да се закаже состанок со сите ментори и да се добие статус за проектите за да имам фидбек за во иднина - Дамјан ќе извести на листа откако ќе има информации
  
 
'''Награда за слободен софтвер и 10 год 2с.мк'''
 
'''Награда за слободен софтвер и 10 год 2с.мк'''
 +
 
- да се отвори вики страница каде што ќе се пишуваат предлози, одлучивме наградата да ја одложиме за 2012та - кој ќе отвори страница, Новица?
 
- да се отвори вики страница каде што ќе се пишуваат предлози, одлучивме наградата да ја одложиме за 2012та - кој ќе отвори страница, Новица?
  
 
'''Багови'''
 
'''Багови'''
 +
 
- сите да ги качат cv-ијата на багот за cv-ија - сите
 
- сите да ги качат cv-ијата на багот за cv-ија - сите
 +
 
- да се прегледа „За нас“ и да се досреди/ажурира текстот за тековните активности на 2с.мк - сите
 
- да се прегледа „За нас“ и да се досреди/ажурира текстот за тековните активности на 2с.мк - сите

Преработка од 21:53, 11 септември 2011

== Извештај од состанокот на 2с.мк - 09.11.2011

==

КИКА

- да се контактираат Метаморфозис, да се договори средба за предлогот нивен околу заеднички простор - Арангел

- да се дополни wiki страницата http://wiki.spodeli.org/%D0%A5%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B1/Next за да можеме да му го пратиме ова на Марсел и да видиме што може да излезе од сето тоа - сите

- да се распрашаме околу добивање на просторија од владата/министерствата/градот - Арангел

2с.мк

- нареден состанок - 02 октомври 18ч КИКА - СОБРАНИЕ - Арангел да го закаже (Владан аплицираше за член)

Едно лето

- да се закаже состанок со сите ментори и да се добие статус за проектите за да имам фидбек за во иднина - Дамјан ќе извести на листа откако ќе има информации

Награда за слободен софтвер и 10 год 2с.мк

- да се отвори вики страница каде што ќе се пишуваат предлози, одлучивме наградата да ја одложиме за 2012та - кој ќе отвори страница, Новица?

Багови

- сите да ги качат cv-ијата на багот за cv-ија - сите

- да се прегледа „За нас“ и да се досреди/ажурира текстот за тековните активности на 2с.мк - сите