4 ноември

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
  • 2005; IBM и Sun Microsystems го свикаа „Самитот за отворениот формат за документи“ во Армонк, Њу Јорк, за да се продискутираат најдобрите можности за распространување на ОДФ;