Разлика помеѓу преработките на „Automatix“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
(ZHqWzAqbwLeQdKLWHY)
с (36 ревизии: initial)
 
(Не се прикажани 3 меѓувремени преработки од 3 корисници)
Ред 3: Ред 3:
Automatix претставува систем со графички интерфејс за инсталирање дополнителни софтверски пакети, кодеци, фонтови и комерцијални апликации за [[Ubuntu]] системите. Automatix има свои складишта од каде ги зема потребните пакети и ги разрешува [[Зависности|зависностите]] кои ќе се појават при инсталацијата.  
Automatix претставува систем со графички интерфејс за инсталирање дополнителни софтверски пакети, кодеци, фонтови и комерцијални апликации за [[Ubuntu]] системите. Automatix има свои складишта од каде ги зема потребните пакети и ги разрешува [[Зависности|зависностите]] кои ќе се појават при инсталацијата.  


Automatix е корисна алатка за нови корисници, со оглед на тоа што [[Ubuntu]] поради проблеми со патенти не носи кодеци за одредени мултимедијални формати и слободната природа на системот не носи неслободни бинарни драјвери за одреден хардвер.Hi!, <a href="http://www.mc-subway.cn/chairs/map.html">chairs
Automatix е корисна алатка за нови корисници, со оглед на тоа што [[Ubuntu]] поради проблеми со патенти не носи кодеци за одредени мултимедијални формати и слободната природа на системот не носи неслободни бинарни драјвери за одреден хардвер.
</a>[url="http://www.mc-subway.cn/chairs/map.html"]chairs
 
[/url]http://www.mc-subway.cn/chairs/map.html chairs
[[Категорија:Ubuntu]]
aoweuw, <a href="http://www.ezysearch.cn/boxes/map.html">boxes
[[Категорија:Апликации]]
</a>[url="http://www.ezysearch.cn/boxes/map.html"]boxes
[/url]http://www.ezysearch.cn/boxes/map.html boxes
003000, <a href="http://www.netberg.cn/frames/map.html">frames
</a>[url="http://www.netberg.cn/frames/map.html"]frames
[/url]http://www.netberg.cn/frames/map.html frames
fzeua, <a href="http://www.mcfreestyle.cn/uniform/map.html">uniform</a>[url="http://www.mcfreestyle.cn/uniform/map.html"]uniform[/url]http://www.mcfreestyle.cn/uniform/map.html uniform 905730, <a href="http://www.cannabin.cn/lamps/map.html">lamps
</a>[url="http://www.cannabin.cn/lamps/map.html"]lamps
[/url]http://www.cannabin.cn/lamps/map.html lamps
:))), <a href="http://www.mcfreestyle.cn/uniform/map.html">uniform</a>[url="http://www.mcfreestyle.cn/uniform/map.html"]uniform[/url]http://www.mcfreestyle.cn/uniform/map.html uniform 958522,Hi!, <a href="http://www.ezysearch.cn/boxes/map.html">boxes
</a>[url="http://www.ezysearch.cn/boxes/map.html"]boxes
[/url]http://www.ezysearch.cn/boxes/map.html boxes
=OOO, <a href="http://www.ezysearch.cn/boxes/map.html">boxes
</a>[url="http://www.ezysearch.cn/boxes/map.html"]boxes
[/url]http://www.ezysearch.cn/boxes/map.html boxes
2238, <a href="http://www.ezysearch.cn/boxes/map.html">boxes
</a>[url="http://www.ezysearch.cn/boxes/map.html"]boxes
[/url]http://www.ezysearch.cn/boxes/map.html boxes
eglgrz, <a href="http://www.mcfreestyle.cn/uniform/map.html">uniform</a>[url="http://www.mcfreestyle.cn/uniform/map.html"]uniform[/url]http://www.mcfreestyle.cn/uniform/map.html uniform 43327, <a href="http://www.mcparking.cn/pumps/map.html">pumps
</a>[url="http://www.mcparking.cn/pumps/map.html"]pumps
[/url]http://www.mcparking.cn/pumps/map.html pumps
>:), <a href="http://www.mcparking.cn/pumps/map.html">pumps
</a>[url="http://www.mcparking.cn/pumps/map.html"]pumps
[/url]http://www.mcparking.cn/pumps/map.html pumps
8-PP,Hi!, <a href="http://www.netberg.cn/frames/map.html">frames
</a>[url="http://www.netberg.cn/frames/map.html"]frames
[/url]http://www.netberg.cn/frames/map.html frames
mhdp, <a href="http://www.mc-subway.cn/chairs/map.html">chairs
</a>[url="http://www.mc-subway.cn/chairs/map.html"]chairs
[/url]http://www.mc-subway.cn/chairs/map.html chairs
033758, <a href="http://www.mc-subway.cn/chairs/map.html">chairs
</a>[url="http://www.mc-subway.cn/chairs/map.html"]chairs
[/url]http://www.mc-subway.cn/chairs/map.html chairs
8095, <a href="http://www.mcfreestyle.cn/uniform/map.html">uniform</a>[url="http://www.mcfreestyle.cn/uniform/map.html"]uniform[/url]http://www.mcfreestyle.cn/uniform/map.html uniform :PPP, <a href="http://www.cannabin.cn/lamps/map.html">lamps
</a>[url="http://www.cannabin.cn/lamps/map.html"]lamps
[/url]http://www.cannabin.cn/lamps/map.html lamps
36666, <a href="http://www.mcparking.cn/pumps/map.html">pumps
</a>[url="http://www.mcparking.cn/pumps/map.html"]pumps
[/url]http://www.mcparking.cn/pumps/map.html pumps
%OO,

Последна преработка од 17:28, 29 јануари 2011

Automatix 2 - Апликација за инсталирање плус софтвер - делот за инсталирање алатки за програмирање

Automatix претставува систем со графички интерфејс за инсталирање дополнителни софтверски пакети, кодеци, фонтови и комерцијални апликации за Ubuntu системите. Automatix има свои складишта од каде ги зема потребните пакети и ги разрешува зависностите кои ќе се појават при инсталацијата.

Automatix е корисна алатка за нови корисници, со оглед на тоа што Ubuntu поради проблеми со патенти не носи кодеци за одредени мултимедијални формати и слободната природа на системот не носи неслободни бинарни драјвери за одреден хардвер.