Разлика помеѓу преработките на „FinFisherМакедонија“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 30: Ред 30:


http://it.com.mk/shto-e-finfisher-zoshto-ima-shpionski-serveri-vo-makedonija-i-dali-treba-da-se-plashime/
http://it.com.mk/shto-e-finfisher-zoshto-ima-shpionski-serveri-vo-makedonija-i-dali-treba-da-se-plashime/
http://www.dw.de/следењето-на-комуникациите-во-македонија-се-врши-без-контрола/a-17008834
http://mislam.blogspot.com/2013/08/finfisher.html

Преработка од 17:13, 17 август 2013