Разлика помеѓу преработките на „FinFisherМакедонија“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
(Создадена страница со: Брзи врски за тоа што до сега се знае за FinFisher во Македонија. http://wiki.echelon2.org/wiki/Gamma_Group h...)
 
Ред 2: Ред 2:


http://wiki.echelon2.org/wiki/Gamma_Group
http://wiki.echelon2.org/wiki/Gamma_Group
http://www.sojuzkomori.org.mk/?ItemID=35C87DC106C67D47A20BFA58F1DF54E1
http://www.sojuzkomori.org.mk/?ItemID=35C87DC106C67D47A20BFA58F1DF54E1
http://www.finki.ukim.mk/mk/staff/gjorgji-filipov
http://www.finki.ukim.mk/mk/staff/gjorgji-filipov
http://surveillance.rsf.org/en/gamma-international/
http://surveillance.rsf.org/en/gamma-international/
https://citizenlab.org/2013/04/for-their-eyes-only-2/
https://citizenlab.org/2013/04/for-their-eyes-only-2/

Преработка од 12:18, 12 мај 2013