Разлика помеѓу преработките на „NSND/2013/Софија“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 26: Ред 26:
| Дамјан
| Дамјан
| петок попладне
| петок попладне
| со кола
| хостел
| недела вечер
|-
| Ковач
| петок сабајле
| со кола
| со кола
| хостел
| хостел
| недела вечер
| недела вечер
|}
|}

Преработка од 17:47, 10 октомври 2013

Превоз од Скопје?

Кој Кога Со што Соба во хотел Враќање
Глиша четврток вечер/петок сабајле ? (не сум сигурен дека имам кола) хостел недела вечер/понеделник во тек на ден
Андреј петок сабајле со Дамјан хостел недела вечер/понеделник во тек на ден
Дамјан петок попладне со кола хостел недела вечер
Ковач петок сабајле со кола хостел недела вечер