Разлика помеѓу преработките на „NSND/2013/Софија“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
 
Ред 35: Ред 35:
| петок сабајле
| петок сабајле
| со кола
| со кола
| хостел
| недела вечер
|-
| Дода
| петок сабајле/попладне?
| со Дамјан/Ковач?
| хостел
| хостел
| недела вечер
| недела вечер
|}
|}

Последна преработка од 22:45, 10 октомври 2013


Превоз од Скопје?

Кој Кога Со што Соба во хотел Враќање
Глиша четврток вечер/петок сабајле ? (не сум сигурен дека имам кола) хостел недела вечер/понеделник во тек на ден
Андреј петок сабајле со Дамјан хостел недела вечер/понеделник во тек на ден
Дамјан петок попладне со кола хостел недела вечер
Ковач петок сабајле со кола хостел недела вечер
Дода петок сабајле/попладне? со Дамјан/Ковач? хостел недела вечер