NSND/2013/Софија

Од Сподели wiki
Преработка од 12:46, 10 октомври 2013; направена од Дамјан (разговор | придонеси) (Превоз од Скопје?)
Прејди на: содржини, барај

Превоз од Скопје?

Кој Кога Со што Соба во хотел Враќање
Глиша четврток вечер/петок сабајле  ? (не сум сигурен дека имам кола) хостел недела вечер/понеделник во тек на ден
Андреј петок сабајле со Дамјан хостел недела вечер/понеделник во тек на ден
Дамјан петок попладне со кола хостел недела вечер