Разлика помеѓу преработките на „NSND/2013/Струга“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 107: Ред 107:
| колата на Ковач
| колата на Ковач
| ✔
| ✔
| недела
| недела вечер
|-
|-
| Стама
| Стама

Преработка од 13:05, 7 јуни 2013

8-9 јуни, Хотел Галеб


Планирање од Скопје

Кој Кога Со што Соба во хотел Враќање
Дамјан четврток сабајле кола не требит
Новица четврток сабајле колата на дамјан не требит
Јованка четврток сабајле колата на дамјан не требит
Саше петок наутро кола
Ана петок по наутро колата на Саше
Шпион петок по работа кола
Цеце петок по работа колата на Шпион
Андреј петок по работа колата на Шпион
Даниела петок по работа колата на Шпион
Далибор сабота сабајле кола недела вечер
Зоран сабота сабајле колата на Далибор недела вечер
Милан сабота сабајле колата на Далибор недела вечер
Наум сабота сабајле колата на Далибор не требит недела вечер
Ковач најверојатно петок приквечер кола, има 1-2 места недела вечер
Висар петок по работа/сабота сабајле колата на Ковач недела
Боро најверојатно петок приквечер колата на Ковач недела вечер
Стама
Баже петок Бус петок 12ч недела +1, +2
Тања петок вечер/сабота сабајле комбе белград не требит недела вечер
Елена петок по работа 17+ч комбе белград
Глиша сабота сабајле кола недела вечер
Бојан сабота сабајле ако има некој да ме собере недела вечер