Разлика помеѓу преработките на „NSND/2013/Струга“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 11: Ред 11:
! Со што
! Со што
! Соба во хотел
! Соба во хотел
! Враќање
|-
|-
| '''Дамјан'''
| '''Дамјан'''
Ред 16: Ред 17:
| кола
| кола
| не требит
| не требит
|
|-
|-
| Новица
| Новица
| четврток сабајле
| четврток сабајле
| колата на дамјан
| колата на дамјан
|
|  
|  
|-
|-
Ред 26: Ред 29:
| колата на дамјан
| колата на дамјан
| не требит
| не требит
|
|-
|-
| ???
| ???
Ред 31: Ред 35:
| колата на дамјан  
| колата на дамјан  
| ???
| ???
|
|-
|-
| '''Саше'''
| '''Саше'''
Ред 36: Ред 41:
| кола
| кола
| ✔
| ✔
|
|-
|-
| Ана
| Ана
Ред 41: Ред 47:
| колата на Саше
| колата на Саше
| ✔
| ✔
|
|-
|-
| Тања
| Тања
Ред 46: Ред 53:
| колата на Саше
| колата на Саше
| не требит
| не требит
|
|-
|-
| Елена
| Елена
Ред 51: Ред 59:
| колата на Саше
| колата на Саше
| ✔
| ✔
|
|-
|-
| '''Шпион'''
| '''Шпион'''
Ред 56: Ред 65:
| кола
| кола
| ✔
| ✔
|
|-
|-
| Цеце
| Цеце
Ред 61: Ред 71:
| колата на Шпион
| колата на Шпион
| ✔
| ✔
|
|-
|-
| ???
| ???
Ред 66: Ред 77:
| колата на Шпион
| колата на Шпион
| ???
| ???
|
|-
|-
| ???
| ???

Преработка од 18:39, 4 јуни 2013

8-9 јуни, Хотел Галеб


Планирање од Скопје

Кој Кога Со што Соба во хотел Враќање
Дамјан четврток сабајле кола не требит
Новица четврток сабајле колата на дамјан
Јованка четврток сабајле колата на дамјан не требит
??? четврток сабајле колата на дамјан ???
Саше петок по работа кола
Ана петок по работа колата на Саше
Тања петок по работа колата на Саше не требит
Елена петок по работа колата на Саше
Шпион петок по работа кола
Цеце петок по работа колата на Шпион
??? петок по работа колата на Шпион ???
??? петок по работа колата на Шпион ???