Разлика помеѓу преработките на „NSND/2013/Струга“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 73: Ред 73:
|
|
|-
|-
| ???
| Андреј
| петок по работа
| петок по работа
| колата на Шпион
| колата на Шпион
| ???
|
|
|
|-
|-
| ???
| Даниела
| петок по работа
| петок по работа
| колата на Шпион
| колата на Шпион
| ???
|
|
|
|-
|-
Ред 90: Ред 90:
| ✔
| ✔
| недела +1, +2
| недела +1, +2
|-
| Андреј
| петок по работа
|
|
| понеделник (прик)вечер
|-
|-
| Стама
| Стама

Преработка од 10:49, 5 јуни 2013

8-9 јуни, Хотел Галеб


Планирање од Скопје

Кој Кога Со што Соба во хотел Враќање
Дамјан четврток сабајле кола не требит
Новица четврток сабајле колата на дамјан
Јованка четврток сабајле колата на дамјан не требит
??? четврток сабајле колата на дамјан ???
Саше петок по работа кола
Ана петок по работа колата на Саше
Тања петок по работа колата на Саше не требит
Елена петок по работа колата на Саше
Шпион петок по работа кола
Цеце петок по работа колата на Шпион
Андреј петок по работа колата на Шпион
Даниела петок по работа колата на Шпион
Баже петок не знае недела +1, +2
Стама
Висар
Марија