Разлика помеѓу преработките на „NSND/2013/Струга“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 52: Ред 52:
| Елена
| Елена
| петок по работа
| петок по работа
| колата на Саше
| комбе белград
| ✔
| ✔
|
|
Ред 124: Ред 124:
| Баже
| Баже
| петок
| петок
| не знае
| Бус петок 12ч
| ✔
| ✔
| недела +1, +2
| недела +1, +2
Ред 136: Ред 136:
| Тања
| Тања
| петок вечер/сабота сабајле
| петок вечер/сабота сабајле
| ако има некој да ме собере
| комбе белград
| не требит
| не требит
| недела вечер
| недела вечер

Преработка од 10:53, 7 јуни 2013

8-9 јуни, Хотел Галеб


Планирање од Скопје

Кој Кога Со што Соба во хотел Враќање
Дамјан четврток сабајле кола не требит
Новица четврток сабајле колата на дамјан не требит
Јованка четврток сабајле колата на дамјан не требит
??? четврток сабајле колата на дамјан ???
Саше петок по работа кола
Ана петок по работа колата на Саше
Елена петок по работа комбе белград
Шпион петок по работа кола
Цеце петок по работа колата на Шпион
Андреј петок по работа колата на Шпион
Даниела петок по работа колата на Шпион
Далибор сабота сабајле кола недела вечер
Зоран сабота сабајле колата на Далибор недела вечер
Милан сабота сабајле колата на Далибор недела вечер
Наум сабота сабајле колата на Далибор не требит недела вечер
Ковач не се знае кола не требит
Висар петок по работа/сабота сабајле не знае/колата на Ковач? недела
Боро петок по работа/сабота сабајле колата на Ковач недела
Баже петок Бус петок 12ч недела +1, +2
Стама
Тања петок вечер/сабота сабајле комбе белград не требит недела вечер
Бојан сабота сабајле ако има некој да ме собере недела вечер