NSND/2013/Струга

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

8-9 јуни, Хотел Галеб


Планирање од Скопје

Кој Кога Со што Соба во хотел Враќање
Дамјан четврток сабајле кола не требит
Новица четврток сабајле колата на дамјан
Јованка четврток сабајле колата на дамјан не требит
??? четврток сабајле колата на дамјан ???
Саше петок по работа кола
Ана петок по работа колата на Саше
Тања петок по работа колата на Саше не требит
Елена петок по работа колата на Саше
Шпион петок по работа кола
Цеце петок по работа колата на Шпион
??? петок по работа колата на Шпион ???
??? петок по работа колата на Шпион ???
Баже петок не знае недела +1, +2