NSND/2013/Куманово

Од Сподели wiki
Преработка од 16:38, 1 март 2013; направена од Drakuwa (разговор | придонеси) (Создадена страница со: == Што? == НСНД (Ништо Нема Да се Случи). http://Категорија:НСНДwiki.spodeli.org/NSND анти-конфере...)
(разл) ← Претходна преработка | Последна преработка (разл) | Следна преработка → (разл)
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Што?

НСНД (Ништо Нема Да се Случи). http://wiki.spodeli.org/NSND

анти-конференција (http://en.wikipedia.org/wiki/Unconference)

Слободни, бесплатни отворени настани.

Хакери, гикови, нинџи, повелете!

Програма

НСНД Куманово 2013

http://piratepad.net/nsndku2013


Канали за комуникација IRC: #lugola @ Freenode --- IRC log: http://irc.softver.org.mk/ Блог: http://blog.spodeli.org --- Вики: http://wiki.spodeli.org info@slobodensoftver.org.mk


Предлози:

Предлог агенда:

Ден1

- Запознавање

Ден 2

Aftermath: Баба Цана

Кога

2 дена, викенд, 02/03 Март 2013

Каде

ОСТУ Наце Буѓони

https://maps.google.mk/maps?ie=UTF8&cid=7823568030230771800&q=Nace+Bugjoni&iwloc=A&gl=MK&hl=en

Како

Учесници и програма