Разлика помеѓу преработките на „Surveillance2015“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 6: Ред 6:
*http://www.reuters.com/article/2015/02/09/us-macedonia-opposition-wiretapping-idUSKBN0LD1U120150209
*http://www.reuters.com/article/2015/02/09/us-macedonia-opposition-wiretapping-idUSKBN0LD1U120150209
*http://boingboing.net/2015/02/09/surveillance-scandal-blowing-u.html
*http://boingboing.net/2015/02/09/surveillance-scandal-blowing-u.html
*http://www.bbc.com/news/world-europe-31332530


Македонски:
Македонски:

Преработка од 17:13, 10 февруари 2015