Разлика помеѓу преработките на „Surveillance2015“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
 
Ред 7: Ред 7:
*http://boingboing.net/2015/02/09/surveillance-scandal-blowing-u.html
*http://boingboing.net/2015/02/09/surveillance-scandal-blowing-u.html
*http://www.bbc.com/news/world-europe-31332530
*http://www.bbc.com/news/world-europe-31332530
*http://www.engadget.com/2015/02/09/macedonia-government-surveillance/


Македонски:
Македонски:

Последна преработка од 18:09, 10 февруари 2015