Surveillance2015

Од Сподели wiki
Преработка од 17:15, 9 февруари 2015; направена од Новица (разговор | придонеси) (Создадена страница со: English: http://novica.discindo.org/node/769 http://www.balkaninsight.com/en/article/eavesdropping-bombshell-explodes-in-macedonia Македонски:...)
(разл) ← Претходна преработка | Последна преработка (разл) | Следна преработка → (разл)
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето