Разлика помеѓу преработките на „Yaxwe“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 3: Ред 3:
http://groups.google.com/group/nistasenecedogoditi/browse_thread/thread/8a8ab6e7b36fa955/562a3e1ee4148ebc#562a3e1ee4148ebc
http://groups.google.com/group/nistasenecedogoditi/browse_thread/thread/8a8ab6e7b36fa955/562a3e1ee4148ebc#562a3e1ee4148ebc


http://www.yaxwe.org/bin/view/Yaxwe/
http://www.yaxwe.org/bin/view/Yaxwe/ Пула, Истра, Хрватска.


Пула, Истра, Хрватска.
'''Пријавувајте се овде!'''
 
Пријавувајте се овде!


Ja :-) Миша Поповиќ
Ja :-) Миша Поповиќ

Преработка од 17:53, 26 август 2007

YAXWE - Yet Another Xacktogether of West & East (14-16 Септември 2007)

http://groups.google.com/group/nistasenecedogoditi/browse_thread/thread/8a8ab6e7b36fa955/562a3e1ee4148ebc#562a3e1ee4148ebc

http://www.yaxwe.org/bin/view/Yaxwe/ Пула, Истра, Хрватска.

Пријавувајте се овде!

Ja :-) Миша Поповиќ

Ја :-) Игор

Јас се мислам дали да одам. Мислам дека е поважно да го направи SFD како што треба во Скопје. Ај ќе видиме. Новица 08:45, 25 July 2007 (CDT)

И јас се мислам дали да одам, бидејќи највероватно екскурзијата од училиште во Турција ќе ми се поклопи со Пула. И ако не ми се поклопи, ќе биде блиску (а неможам да издржам 1300 километри во еден правец пат и утредента пак да патувам) Кирил Димески