Разлика помеѓу преработките на „Дистрибуции со кои располага Лугола“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
 
Ред 1: Ред 1:
 
Ubuntu 4.10 - 7.04 + addon цедиња за 6.06 и 7.04, Ubuntu Ultimate Edition 1.2
 
Ubuntu 4.10 - 7.04 + addon цедиња за 6.06 и 7.04, Ubuntu Ultimate Edition 1.2
 +
 
Fedora Core 5, 7
 
Fedora Core 5, 7
 
SUSE 10, 10.2
 
SUSE 10, 10.2

Преработка од 19:22, 1 јуни 2007

Ubuntu 4.10 - 7.04 + addon цедиња за 6.06 и 7.04, Ubuntu Ultimate Edition 1.2

Fedora Core 5, 7 SUSE 10, 10.2 PCBSD 1.3 Kanotix - Easter Edition FreeBSD 5.4 Zenwalk 2.6