Разлика помеѓу преработките на „Дистрибуции со кои располага Лугола“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
Ред 2: Ред 2:
  
 
Fedora Core 5, 7
 
Fedora Core 5, 7
 +
 
SUSE 10, 10.2
 
SUSE 10, 10.2
 +
 
PCBSD 1.3
 
PCBSD 1.3
 +
 
Kanotix - Easter Edition
 
Kanotix - Easter Edition
 +
 
FreeBSD 5.4
 
FreeBSD 5.4
 +
 
Zenwalk 2.6
 
Zenwalk 2.6

Преработка од 19:22, 1 јуни 2007

Ubuntu 4.10 - 7.04 + addon цедиња за 6.06 и 7.04, Ubuntu Ultimate Edition 1.2

Fedora Core 5, 7

SUSE 10, 10.2

PCBSD 1.3

Kanotix - Easter Edition

FreeBSD 5.4

Zenwalk 2.6