Едно лето/Narcissist

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Име на Проект

Нарцис (narcissist)

Опис

Нарцис е мини библиотека за изработка на персонални апликации како [1](about.me) / [2].

Ментори

Потребни предзнања

Технологии со кој ќе се запознаат програмерите

Примени Студенти