Разлика помеѓу преработките на „Локализација на Fedora“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
(Забелешки)
Ред 13: Ред 13:
 
'''Павле Јоноски''' :
 
'''Павле Јоноски''' :
  
'''Димитар Талевски''':
+
'''Димитар Талевски''': ''rhpl''
  
  

Преработка од 18:45, 10 јули 2007

Божидар Проески : libvirt, passwd, policycoreutils, redhat-config-cluster, setroubleshoot, system-config-soundcard, virt-manager

Стојанче Димитровски : im-chooser [на проверка]

Арангел Ангов : firstboot

Зоран Димовски : anaconda, redhat-menus, system-config-netboot, system-config-network, system-config-rootpassword, system-config-users, usermode

Јован Костовски :

Јован Наумовски : system-config-bind, system-config-printer

Павле Јоноски :

Димитар Талевски: rhpl


= Забелешки = (поправете го стрингот ако наидете на него, ако не пребарајте ја датотеката откако ќе завршите со преведување):

огнен ѕид - заштитен ѕид

ви/ве/вас/вашите/вашиот - сите со големо В

Кај што ќе наидете на \"зборче\" користете „зборче“ (наши наводници)