Разлика помеѓу преработките на „Нпсс:Ресурси“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
Ред 4: Ред 4:
 
#Малта http://www.osor.eu/news/mt-directive-to-boost-uptake-of-open-source
 
#Малта http://www.osor.eu/news/mt-directive-to-boost-uptake-of-open-source
 
#Вести по земја: http://www.osor.eu/news/aggregator/news/news-by-country
 
#Вести по земја: http://www.osor.eu/news/aggregator/news/news-by-country
 
+
#Естонија http://www.h-online.com/open/news/item/Estonian-Government-publishes-open-source-policy-1097623.html
 
[[Категорија:НПСС]]
 
[[Категорија:НПСС]]

Преработка од 15:17, 28 септември 2010