Разлика помеѓу преработките на „Нпсс:Ресурси“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
Ред 6: Ред 6:
 
#Естонија http://www.h-online.com/open/news/item/Estonian-Government-publishes-open-source-policy-1097623.html
 
#Естонија http://www.h-online.com/open/news/item/Estonian-Government-publishes-open-source-policy-1097623.html
 
#Холандија https://noiv.nl/service/english/
 
#Холандија https://noiv.nl/service/english/
 
+
#Хрватска http://www.e-hrvatska.hr/sdu/hr/ProgramEHrvatska/Provedba/StrategijeIProgrami/categoryParagraph/01110/document/OSSpolicy_Odrednice.pdf
 
[[Категорија:НПСС]]
 
[[Категорија:НПСС]]

Преработка од 22:53, 3 октомври 2010