Разлика помеѓу преработките на „Нпсс:Ресурси“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
Ред 7: Ред 7:
 
#Холандија https://noiv.nl/service/english/
 
#Холандија https://noiv.nl/service/english/
 
#Хрватска http://www.e-hrvatska.hr/sdu/hr/ProgramEHrvatska/Provedba/StrategijeIProgrami/categoryParagraph/01110/document/OSSpolicy_Odrednice.pdf
 
#Хрватска http://www.e-hrvatska.hr/sdu/hr/ProgramEHrvatska/Provedba/StrategijeIProgrami/categoryParagraph/01110/document/OSSpolicy_Odrednice.pdf
 +
#Босна и Херцеговина http://parco.gov.ba/?id=1935
 
[[Категорија:НПСС]]
 
[[Категорија:НПСС]]

Преработка од 22:58, 3 октомври 2010