Нпсс:Ресурси

Од Сподели wiki
Преработка од 15:43, 9 јуни 2010; направена од Новица (разговор) (Нова страница: Free Software usage in public administration (http://wiki.fsfe.org/Free_Software_usage_in_public_administration) Студии / истражувања (http://www.osor.eu/...)
(разл) ← Претходна преработка | Последна преработка (разл) | Следна преработка → (разл)
Прејди на: содржини, барај

Free Software usage in public administration (http://wiki.fsfe.org/Free_Software_usage_in_public_administration) Студии / истражувања (http://www.osor.eu/studies)