Разлика помеѓу преработките на „Хаклаб/Активности/Октомври 2009“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
с (Отстрането уредувањето на 208.75.148.4 (разговор), вратено на последната верзија на IgorS)
 
Ред 14: Ред 14:
26 Октомври 19 - 21 часот Специјалистичка дијагностига и интервенции за Линукс
26 Октомври 19 - 21 часот Специјалистичка дијагностига и интервенции за Линукс


PNZ0TV  <a href="http://bhsaaxcdqjfo.com/">bhsaaxcdqjfo</a>, [url=http://vfpoxatgaynv.com/]vfpoxatgaynv[/url], [link=http://aubjwjikpite.com/]aubjwjikpite[/link], http://mwgxalezvwrg.com/
=== Сподели кино секој вторник ===
6 Октомври 20 - 22 часот Сподели Кино Pirate Cinema
 
13 Октомври 20 - 22 часот Сподели Кино (TED night)
 
20 Октомври 20 - 22 часот Сподели Кино
 
27 Октомври 20 - 22 часот Сподели Кино


=== Сподели знаење секоја сабота===
=== Сподели знаење секоја сабота===

Последна преработка од 09:29, 4 март 2011

Октомври 2009


2С.МК

Убунту ординација секој понеделник

5 Октомври 19 - 21 часот Специјалистичка дијагностига и интервенции за Линукс

12 Октомври 19 - 21 часот Специјалистичка дијагностига и интервенции за Линукс

19 Октомври 19 - 21 часот Специјалистичка дијагностига и интервенции за Линукс

26 Октомври 19 - 21 часот Специјалистичка дијагностига и интервенции за Линукс

Сподели кино секој вторник

6 Октомври 20 - 22 часот Сподели Кино Pirate Cinema

13 Октомври 20 - 22 часот Сподели Кино (TED night)

20 Октомври 20 - 22 часот Сподели Кино

27 Октомври 20 - 22 часот Сподели Кино

Сподели знаење секоја сабота

3 Октомври 12 - 18 часот Сподели Знаење

10 Октомври 12 - 18 часот Сподели Знаење

17 Октомври 12 - 18 часот Сподели Знаење

24 Октомври 12 - 18 часот Сподели Знаење

31 Октомври 12 - 18 часот Сподели Знаење

Ruby.mk meetup секоја четврток

7 Октомври 19 - 21 часот Ruby Meetup

14 Октомври 19 - 21 часот Ruby Meetup

22 Октомври 19 - 21 часот Ruby Meetup

29 Октомври 19 - 21 часот Ruby Meetup

Центар за нови медиуми

Објавата ќе следува наскоро...