Разлика помеѓу преработките на „Хаклаб/Геоинститут“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
(Создадена страница со: ==Правно лице== ПРЕТПРИЈАТИЕ ВО ОПШТЕСТВЕНА СОПСТВЕНОСТ ЗА ИСТРАЖУВАЊЕ НА МИНЕРАЛНИ С...)
(нема разлика)

Преработка од 00:35, 1 март 2011

Правно лице

ПРЕТПРИЈАТИЕ ВО ОПШТЕСТВЕНА СОПСТВЕНОСТ ЗА ИСТРАЖУВАЊЕ НА МИНЕРАЛНИ СУРОВИНИ "ГЕОИНСТИТУТ" Ц.О. СКОПЈЕ

http://ujp.gov.mk/mk/prebaruvanje_pravni_lica/prikazi?edb=MK4030990130869

Сметки за струја

Направени од Арт институт и сл.