Разлика помеѓу преработките на „Хаклаб/Донации“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
(Ако сакаш да донираш и да добиеш шоља за кафе со логото на КИКА)
Ред 36: Ред 36:
 
|-
 
|-
 
|Бојан Илиевски||drakuwa@gmail.com||2
 
|Бојан Илиевски||drakuwa@gmail.com||2
 +
|-
 +
|Елена Петревска||elenapetrevska77@gmail.com||1
 
|-
 
|-

Преработка од 21:56, 12 јули 2012

На оваа страница можеш да се информираш околу тоа како можеш да донираш за хаклабот КИКА

Ако сакаш да донираш директно на жиро сметка

На жиро сметката на „Слободен софтвер Македонија можете да донирате средства за поддршка на првиот македонски хаклаб. Парите се користат за оперативните трошоци (кирија, струја, греење и сл). Во моментов најпотребни ни се финансиски средства за да можеме да продолжиме да ги оддржуваме сите активности кои што се и секогаш ќе останат отворени за јавноста.

Средствата можете да ги донирате на следниов начин:

Без разлика дали ни уплаќате еднократно, или повеќекратно на траен налог, ова се информациите кои треба да ги знаете:

Слободен софтвер Македонија ул. Злате Михајловски бр. 26 1000 Скопје

Сметка: 210057088340110

Банка: НЛБ Тутунска Скопје

Приходна шифра: 562 (Уплати за донации)

Цел на дознака: донација за проект КИКА

Хакерска шоља и чаша

Ако сакаш да донираш и да добиеш шоља за кафе со логото на КИКА

Сега за сега достапни се само црно-бели шољи а цената на една шоља изнесува 200 мкд, од кои што 100 мкд одат за изработка на чашата а останатите 100 мкд се донираат во фондот за КИКА. Средствата се користат за покривање на оперативните трошоци за функционирањето на хаклабот, како што се струја, вода, кирија, оддржување на хигиена и сл.

Ако сакаш да си нарачаш шоља, додај го твоето име, заедно со твојата e-mail адреса подолу и ќе те контактираме кога ќе биде готова нарачката. Ќе почекаме да се собере некоја бројка од минимум 20 чаши пред да ги нарачаме. Чашите ќе се подигнуваат во хаклабот КИКА, каде што ќе можете и да ги оставите средствата.

Име Е-пошта Број на шољи
Борис Кузманов boriskuzmanov2@gmail.com 2
Владан Поповиќ vladanovic@gmail.com 5
Бојан Илиевски drakuwa@gmail.com 2
Елена Петревска elenapetrevska77@gmail.com 1