Разлика помеѓу преработките на „Хаклаб/Имиња на компјутери“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
(Создадена страница со: Во хаклаб имаме неколку компутери. * brok.local - Рутерот, днс... * dvoarak.local - radio.spodeli.org * rapture....)
(нема разлика)

Преработка од 10:25, 27 јуни 2012

Во хаклаб имаме неколку компутери.

  • brok.local - Рутерот, днс...
  • dvoarak.local - radio.spodeli.org
  • rapture.local - opensolaris играчка
  • slobodenlaptop.local - Слободен лаптоп
  •  ?? - HP DX
  •  ?? - HP DX
  •  ?? - HP DX
  •  ?? - HP DX
  •  ?? - HP DX


[[Категорија::Хаклаб]]