Хаклаб/Состаноци/23102012

Од Сподели wiki
Преработка од 19:10, 24 октомври 2012; направена од Igor.stama (разговор | придонеси) (Igor.stama ја премести страницата Хаклаб/Состаноци/23102012 на Arbeitsbesprechung-mom-23-10-2012: Униформност на врските)
(разл) ← Претходна преработка | Последна преработка (разл) | Следна преработка → (разл)

Пренасочувачка страница
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето