Разлика помеѓу преработките на „Хаклаб/LIve USB“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 3: Ред 3:


Кога ќе ставиш некоја Linux дистрибуција на усб-то ажурирај ја оваа листа.
Кога ќе ставиш некоја Linux дистрибуција на усб-то ажурирај ја оваа листа.


# Антички - Debian Live 6
# Антички - Debian Live 6
# Жална врба - Xubuntu 12.10 i386
# Жална врба - Xubuntu 12.10 32bit
# Малинка - Ubuntu 12.10 amd64
# Малинка - Ubuntu 12.10 64bit
# Билабонг - Kubuntu 12.10 i386
# Билабонг - Kubuntu 12.10 32bit
# Сан Франциско - Kubuntu 12.10 amd64
# Сан Франциско - Kubuntu 12.10 64bit
# Александрија - Fedora 16 i386
# Александрија - Fedora 16 32bit
# Хунзи - Xubuntu 12.10 i386
# Хунзи - Xubuntu 12.10 32bit
# Занзибар - Ubuntu 12.10 i386
# Занзибар - Ubuntu 12.10 32bit
# Веселко - Xubuntu 12.10 amd64
# Веселко - Xubuntu 12.10 64bit
# Намќор - Ubuntu 12.04 i386
# Намќор - Ubuntu 12.04 32bit
# Мрчле - Ubuntu 12.04 i386
# Мрчле - Ubuntu 12.04 32bit
# Хипстер - Ubuntu 12.04 i386
# Хипстер - Ubuntu 12.04 32bit
# Смешко - Ubuntu 12.04 i386
# Смешко - Ubuntu 12.04 32bit
# Слаткиш - Ubuntu 12.04 i386
# Слаткиш - Ubuntu 12.04 32bit
# Боза - Ubuntu 12.04 i386
# Боза - Ubuntu 12.04 32bit
# Бифтек - Archlinux 2011.11
# Бифтек - Archlinux 2011.11
# № 1 (Алан Форд) - android-x86-4.0-RC2-eeepc.iso
# № 1 (Алан Форд) - android-x86-4.0-RC2-eeepc.iso
# Смук и Саласо - Ubuntu 13.04 amd64
# Смук и Саласо - Ubuntu 13.04 64bit
# Ани 4 пиштоља - Ubuntu 13.04 i386
# Ани 4 пиштоља - Ubuntu 13.04 32bit
# ♥ - Ubuntu 13.04 amd64
# ♥ - Ubuntu 13.04 64bit
# Дедичко Дамјан - Xubuntu 12.04 x86_64
# Дедичко Дамјан - Xubuntu 12.04 64bit
# Песимист - Xubuntu 12.04 x86_64
# Песимист - Xubuntu 12.04 64bit
# Црвен шешиш - Xubuntu 12.04 x86_64
# Црвен шешиш - Xubuntu 12.04 64bit
# Далтонист - Fedora 16 i386
# Далтонист - Fedora 16 32bit
# Чап чап - Ubuntu 13.04 i386
# Чап чап - Ubuntu 13.04 32bit
# Sand in the Vagina - Clonezilla 2.0.1-15 x86_64
# Sand in the Vagina - Clonezilla 2.0.1-15 64bit
# Пичковине -
# Пичковине -
# Sleep all day -
# Sleep all day -
# Марадона -
# Марадона - Kubuntu 13.04 64bit
# Тракторче -
# Тракторче -
# Девојчица - Ubuntu 12.04 x86_64
# Девојчица - Ubuntu 12.04 64bit
# Младич - Ubuntu 12.04 x86_64
# Младич - Ubuntu 12.04 64bit
# Аум - Ubuntu 12.04 x86_64
# Аум - Ubuntu 12.04 64bit
# Црн Дрим - Ubuntu 12.04 x86_64
# Црн Дрим - Ubuntu 12.04 64bit
# Лондон -  
# Лондон -  
# Фраер - Fedora 16 i386
# Фраер - Fedora 16 32bit
# Рандом -
# Рандом -
# Трололо -
# Трололо -
# Багра - Lubuntu 12.04 i386
# Багра - Lubuntu 12.04 32bit
# F.S Flood - android-x86-4.0-RC2-eeepc.iso
# F.S Flood - android-x86-4.0-RC2-eeepc.iso
# Пингвинче - Xubuntu 12.04 x86_64
# Пингвинче - Xubuntu 12.04 64bit
# Трансои - Xubuntu 12.04 x86_64
# Трансои - Xubuntu 12.04 64bit
# Кајмакот - Kubuntu 12.04 i386
# Кајмакот - Kubuntu 12.04 32bit
# Baby Panda - Kubuntu 12.04 i386
# Baby Panda - Kubuntu 12.04 32bit
# Women - Xubuntu 12.04 i386
# Women - Xubuntu 12.04 32bit
# Репчр - Xubuntu 12.04 i386
# Репчр - Xubuntu 12.04 32bit
# Белград - Xubuntu 12.04 i386
# Белград - Xubuntu 12.04 32bit
# XXX - Клуч за декрипција на /mnt/500giga_enc
# XXX - Клуч за декрипција на /mnt/500giga_encПреработка од 20:10, 30 мај 2013

Live USB

2012-04-30 21.14.29.jpg

Кога ќе ставиш некоја Linux дистрибуција на усб-то ажурирај ја оваа листа.


 1. Антички - Debian Live 6
 2. Жална врба - Xubuntu 12.10 32bit
 3. Малинка - Ubuntu 12.10 64bit
 4. Билабонг - Kubuntu 12.10 32bit
 5. Сан Франциско - Kubuntu 12.10 64bit
 6. Александрија - Fedora 16 32bit
 7. Хунзи - Xubuntu 12.10 32bit
 8. Занзибар - Ubuntu 12.10 32bit
 9. Веселко - Xubuntu 12.10 64bit
 10. Намќор - Ubuntu 12.04 32bit
 11. Мрчле - Ubuntu 12.04 32bit
 12. Хипстер - Ubuntu 12.04 32bit
 13. Смешко - Ubuntu 12.04 32bit
 14. Слаткиш - Ubuntu 12.04 32bit
 15. Боза - Ubuntu 12.04 32bit
 16. Бифтек - Archlinux 2011.11
 17. № 1 (Алан Форд) - android-x86-4.0-RC2-eeepc.iso
 18. Смук и Саласо - Ubuntu 13.04 64bit
 19. Ани 4 пиштоља - Ubuntu 13.04 32bit
 20. ♥ - Ubuntu 13.04 64bit
 21. Дедичко Дамјан - Xubuntu 12.04 64bit
 22. Песимист - Xubuntu 12.04 64bit
 23. Црвен шешиш - Xubuntu 12.04 64bit
 24. Далтонист - Fedora 16 32bit
 25. Чап чап - Ubuntu 13.04 32bit
 26. Sand in the Vagina - Clonezilla 2.0.1-15 64bit
 27. Пичковине -
 28. Sleep all day -
 29. Марадона - Kubuntu 13.04 64bit
 30. Тракторче -
 31. Девојчица - Ubuntu 12.04 64bit
 32. Младич - Ubuntu 12.04 64bit
 33. Аум - Ubuntu 12.04 64bit
 34. Црн Дрим - Ubuntu 12.04 64bit
 35. Лондон -
 36. Фраер - Fedora 16 32bit
 37. Рандом -
 38. Трололо -
 39. Багра - Lubuntu 12.04 32bit
 40. F.S Flood - android-x86-4.0-RC2-eeepc.iso
 41. Пингвинче - Xubuntu 12.04 64bit
 42. Трансои - Xubuntu 12.04 64bit
 43. Кајмакот - Kubuntu 12.04 32bit
 44. Baby Panda - Kubuntu 12.04 32bit
 45. Women - Xubuntu 12.04 32bit
 46. Репчр - Xubuntu 12.04 32bit
 47. Белград - Xubuntu 12.04 32bit
 48. XXX - Клуч за декрипција на /mnt/500giga_enc

Друго

 1. USB од 2G со плава #hacklab налепница - Linux Mint 14 x86_64