Разлика помеѓу преработките на „Хаклаб/Online присуство“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
(linux.net.mk во softver.org.mk)
Ред 19: Ред 19:
 
* http://кирилица.softver.org.mk/ - Тест и објаснување за кириличен домен/hostname
 
* http://кирилица.softver.org.mk/ - Тест и објаснување за кириличен домен/hostname
 
* http://www.slobodensoftver.org.mk - Слободен софтвер Македонија официјален сајт
 
* http://www.slobodensoftver.org.mk - Слободен софтвер Македонија официјален сајт
* http://planet.linux.net.mk - Агрегирани блогови од gnu/linux заедницата во .мк
+
* http://planet.softver.org.mk - Агрегирани блогови од gnu/linux заедницата во .мк
 
* https://cosm.com/feeds/64655 - Графици од мрежата на температурни сензори во Хаклаб
 
* https://cosm.com/feeds/64655 - Графици од мрежата на температурни сензори во Хаклаб
  
Ред 26: Ред 26:
 
* http://fedora.blizoo.mk Fedora
 
* http://fedora.blizoo.mk Fedora
 
* http://centos.blizoo.mk Centos
 
* http://centos.blizoo.mk Centos
* http://arch.linux.net.mk Arch во Неотел
+
* http://arch.softver.org.mk Arch во Неотел
 
* http://debian.blizoo.mk Debian
 
* http://debian.blizoo.mk Debian
  

Преработка од 15:31, 15 јули 2014

Онлајн сајтови врзани со Хаклаб

Нафрлана листа на сајтови поврзани со Хаклаб:

Mirror-и на дистрибуции

Сервиси from within мрежата на Хаклаб