Разлика помеѓу преработките на „Хаклаб/mom-01-14-12“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
Ред 5: Ред 5:
 
* памфлети со кампања за донирање:
 
* памфлети со кампања за донирање:
  
   0. да се уреди текстот за донации на блогот и веб сајтот, се концентрираме на пари не на стар хардвер
+
   1. да се уреди текстот за донации на блогот и веб сајтот, се концентрираме на пари не на стар хардвер
 
   
 
   
   1. основен текст за сите
+
   2. основен текст за сите
  
   2. посебен дел за активности (ГПП, Програмирање, СЗ)
+
   3. посебен дел за активности (ГПП, Програмирање, СЗ)
  
   3. ако најдеме дизајнер да се напраат банери википедија лајк за донации - ufo ќе го пинга гоце
+
   4. ако најдеме дизајнер да се напраат банери википедија лајк за донации - ufo ќе го пинга гоце
 
   
 
   
 
- мебел: иверка за полици и маси - божо ќе праша и ќе пише информација точна за цената (може да земе и профактура) - мора неделава
 
- мебел: иверка за полици и маси - божо ќе праша и ќе пише информација точна за цената (може да земе и профактура) - мора неделава
  
 
- програма:
 
- програма:

Преработка од 14:59, 14 јануари 2012

- финансии:

  • да ги стаиме на сајт трајните налози од тутунска и алфа банка пополнети со примери - Миша
  • памфлети со кампања за донирање:
 1. да се уреди текстот за донации на блогот и веб сајтот, се концентрираме на пари не на стар хардвер

 2. основен текст за сите
 3. посебен дел за активности (ГПП, Програмирање, СЗ)
 4. ако најдеме дизајнер да се напраат банери википедија лајк за донации - ufo ќе го пинга гоце

- мебел: иверка за полици и маси - божо ќе праша и ќе пише информација точна за цената (може да земе и профактура) - мора неделава

- програма: