Разлика помеѓу преработките на „2cmk-mom-07-10-2012“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
(Создадена страница со: test Category:Состаноци на 2с.мк)
 
 
Ред 1: Ред 1:
test
+
Состанок на Слободен софтвер Македонија од 07.10.2012
 +
 
 +
Отсутни: Владан, Илин, Миша.
 +
 
 +
# Гоце Митевски и Ана Ристеска изразиле желба да направат нов дизајн за slobodensoftver.org.mk.
 +
# Настан на ФИНКИ: Игор ќе контактира со професорот од факултет. Јованка и Уфо ќе контактираат со потенцијални говорници.
 +
# Предавања на ФИНКИ: на google forms да се направи анкета за предавањата (миша?), вики страницата со курикулумот да се дополни.
 +
# Уфо ќе се погрижи да го земеме серверот од катастар што го нудат како донација.
 +
# Дали ќе имаме повик за нови членови?
 +
# Јованка се пријави да преземе дел од одговорноста за новото раководство.
 +
# Програмата за 2013 да се состави со поставување на повисоки цели што би ги правеле во следната година
 +
 
  
 
[[Category:Состаноци на 2с.мк]]
 
[[Category:Состаноци на 2с.мк]]

Последна преработка од 20:32, 7 октомври 2012

Состанок на Слободен софтвер Македонија од 07.10.2012

Отсутни: Владан, Илин, Миша.

  1. Гоце Митевски и Ана Ристеска изразиле желба да направат нов дизајн за slobodensoftver.org.mk.
  2. Настан на ФИНКИ: Игор ќе контактира со професорот од факултет. Јованка и Уфо ќе контактираат со потенцијални говорници.
  3. Предавања на ФИНКИ: на google forms да се направи анкета за предавањата (миша?), вики страницата со курикулумот да се дополни.
  4. Уфо ќе се погрижи да го земеме серверот од катастар што го нудат како донација.
  5. Дали ќе имаме повик за нови членови?
  6. Јованка се пријави да преземе дел од одговорноста за новото раководство.
  7. Програмата за 2013 да се состави со поставување на повисоки цели што би ги правеле во следната година