Разлика помеѓу преработките на „2cmk/mom-04-12-11“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
Ред 11: Ред 11:
  
 
- Инвестирање во КИКА од парите што ги имаме
 
- Инвестирање во КИКА од парите што ги имаме
 
+
* сакаме:
 +
  полици и иверка 150 евра
 +
  друга опрема: ќе разгледаме по 3 месеци
 
- Проект за Ардуино во Призрен
 
- Проект за Ардуино во Призрен
  

Преработка од 21:31, 4 декември 2011

- Делење простор со ПАБ? (ако може да добиеме некаков одговор од нив за тоа што им е идејата би било супер)

  • да се состават конкретни принципи за користење на просторот и да се консултираат сите што донираат пари за хаклабот


- Град Скопје (средства, обуки, рокови)

  • Миша ќе го досреди буџетот.
  • Миша и Стама ќе одат во град Скопје да потпишат договор за проектот

- Средства од донации за КИКА (да се организираме некако, дали да вадиме извештај да гледаме кој колку дал), што праиме со пари што не стигаат на сметка?

- Инвестирање во КИКА од парите што ги имаме

  • сакаме:
 полици и иверка 150 евра
 друга опрема: ќе разгледаме по 3 месеци 

- Проект за Ардуино во Призрен

- Благодарници од 2с.мк за луѓе што донираат/донирале хардвер за КИКА?

- Разно: Донација од ЕВН за струја (да составиме барање)