2cmk/mom-20111109

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Извештај од состанокот на 2с.мк - 09.11.2011

КИКА - да се контактираат Метаморфозис, да се договори средба за предлогот нивен околу заеднички простор - Арангел - да се дополни wiki страницата http://wiki.spodeli.org/%D0%A5%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B1/Next за да можеме да му го пратиме ова на Марсел и да видиме што може да излезе од сето тоа - сите - да се распрашаме околу добивање на просторија од владата/министерствата/градот - Арангел

2с.мк - нареден состанок - 02 октомври 18ч КИКА - СОБРАНИЕ - Арангел да го закаже (Владан аплицираше за член)

Едно лето - да се закаже состанок со сите ментори и да се добие статус за проектите за да имам фидбек за во иднина - Дамјан ќе извести на листа откако ќе има информации

Награда за слободен софтвер и 10 год 2с.мк - да се отвори вики страница каде што ќе се пишуваат предлози, одлучивме наградата да ја одложиме за 2012та - кој ќе отвори страница, Новица?

Багови - сите да ги качат cv-ијата на багот за cv-ија - сите - да се прегледа „За нас“ и да се досреди/ажурира текстот за тековните активности на 2с.мк - сите