Разлика помеѓу преработките на „2cmk/mom-20120701“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
(Создадена страница со: присутни: миша, дамјан, новица, игор, божидар, никола, владислав, илин, јованка, алекс ...)
 
Ред 1: Ред 1:
 
присутни: миша, дамјан, новица, игор, божидар, никола, владислав, илин, јованка, алекс
 
присутни: миша, дамјан, новица, игор, божидар, никола, владислав, илин, јованка, алекс
 +
 
отсутни: тамара (-)
 
отсутни: тамара (-)
 +
 +
 
- да се направи упатство за плаќање на членарина - миша ќе го направи, ќе го праќаме еднаш месечно до луѓето што се пријавиле да уплаќаат пари
 
- да се направи упатство за плаќање на членарина - миша ќе го направи, ќе го праќаме еднаш месечно до луѓето што се пријавиле да уплаќаат пари
 +
 
- визитки, неделава на пауза да се оди до печатница и да се нарачаат - арангел
 
- визитки, неделава на пауза да се оди до печатница и да се нарачаат - арангел
 +
 
- багови што не ги работиме, им праиме само disown, и ги оставаме во queue
 
- багови што не ги работиме, им праиме само disown, и ги оставаме во queue
 +
 
- ЧПП баг и „За нас“ - илин ќе ги досреди
 
- ЧПП баг и „За нас“ - илин ќе ги досреди
 +
 
- мини конференција во соработка со Финки - Стама и Гулиц комуницираат со Финки - Стама ќе отвори баг за трекинг во 10 год 2с.мк на bugs
 
- мини конференција во соработка со Финки - Стама и Гулиц комуницираат со Финки - Стама ќе отвори баг за трекинг во 10 год 2с.мк на bugs
 +
 
* Cirriculum ќе спреми Гулиц, ќе закаже состанок со заинтересираните луѓе по 13ти јули
 
* Cirriculum ќе спреми Гулиц, ќе закаже состанок со заинтересираните луѓе по 13ти јули
 +
 
- Божо ќе пинга пак за извештајот за локализација
 
- Божо ќе пинга пак за извештајот за локализација

Преработка од 23:26, 1 јули 2012

присутни: миша, дамјан, новица, игор, божидар, никола, владислав, илин, јованка, алекс

отсутни: тамара (-)


- да се направи упатство за плаќање на членарина - миша ќе го направи, ќе го праќаме еднаш месечно до луѓето што се пријавиле да уплаќаат пари

- визитки, неделава на пауза да се оди до печатница и да се нарачаат - арангел

- багови што не ги работиме, им праиме само disown, и ги оставаме во queue

- ЧПП баг и „За нас“ - илин ќе ги досреди

- мини конференција во соработка со Финки - Стама и Гулиц комуницираат со Финки - Стама ќе отвори баг за трекинг во 10 год 2с.мк на bugs

  • Cirriculum ќе спреми Гулиц, ќе закаже состанок со заинтересираните луѓе по 13ти јули

- Божо ќе пинга пак за извештајот за локализација