2cmk/mom-20120701

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

присутни: миша, дамјан, новица, игор, божидар, никола, владислав, илин, јованка, алекс

отсутни: тамара (-)


- да се направи упатство за плаќање на членарина - миша ќе го направи, ќе го праќаме еднаш месечно до луѓето што се пријавиле да уплаќаат пари

- визитки, неделава на пауза да се оди до печатница и да се нарачаат - арангел

- багови што не ги работиме, им праиме само disown, и ги оставаме во queue

- ЧПП баг и „За нас“ - илин ќе ги досреди

- мини конференција во соработка со Финки - Стама и Гулиц комуницираат со Финки - Стама ќе отвори баг за трекинг во 10 год 2с.мк на bugs

  • Cirriculum ќе спреми Гулиц, ќе закаже состанок со заинтересираните луѓе по 13ти јули

- Божо ќе пинга пак за извештајот за локализација