2cmk/mom-20120701

Од Сподели wiki
Преработка од 22:25, 1 јули 2012; направена од АрангелАнгов (разговор | придонеси) (Создадена страница со: присутни: миша, дамјан, новица, игор, божидар, никола, владислав, илин, јованка, алекс ...)
(разл) ← Претходна преработка | Последна преработка (разл) | Следна преработка → (разл)
Прејди на: содржини, барај

присутни: миша, дамјан, новица, игор, божидар, никола, владислав, илин, јованка, алекс отсутни: тамара (-) - да се направи упатство за плаќање на членарина - миша ќе го направи, ќе го праќаме еднаш месечно до луѓето што се пријавиле да уплаќаат пари - визитки, неделава на пауза да се оди до печатница и да се нарачаат - арангел - багови што не ги работиме, им праиме само disown, и ги оставаме во queue - ЧПП баг и „За нас“ - илин ќе ги досреди - мини конференција во соработка со Финки - Стама и Гулиц комуницираат со Финки - Стама ќе отвори баг за трекинг во 10 год 2с.мк на bugs

  • Cirriculum ќе спреми Гулиц, ќе закаже состанок со заинтересираните луѓе по 13ти јули

- Божо ќе пинга пак за извештајот за локализација