Разлика помеѓу преработките на „2smk/mom-02-10-11“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
(Создадена страница со: КИКА - Стама ќе пројде до ММ да види за простор)
 
Ред 2: Ред 2:
  
 
- Стама ќе пројде до ММ да види за простор
 
- Стама ќе пројде до ММ да види за простор
 +
 +
Грантови
 +
 +
- Ако не можеме ние може и надворшени луѓе

Преработка од 18:37, 2 октомври 2011

КИКА

- Стама ќе пројде до ММ да види за простор

Грантови

- Ако не можеме ние може и надворшени луѓе