Разлика помеѓу преработките на „FinFisherМакедонија“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 1: Ред 1:
Брзи врски за тоа што до сега се знае за FinFisher во Македонија.
=== Брзи врски за тоа што до сега се знае за FinFisher во Македонија.===


http://wiki.echelon2.org/wiki/Gamma_Group
http://wiki.echelon2.org/wiki/Gamma_Group
Ред 14: Ред 14:


https://www.networkworld.com/news/2013/031413-finfisher-spyware-seen-targeting-victims-267693.html
https://www.networkworld.com/news/2013/031413-finfisher-spyware-seen-targeting-victims-267693.html
=== Текстови и коментари ===
https://mozilla.mk/2013/05/07/mozilla-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b7%d0%b5%d0%bc%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b8-%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%ba%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%82%d0%b8%d0%b2-gamma-%d0%b8-%d0%bc%d0%b0%d0%ba%d0%b5%d0%b4/
http://it.com.mk/shpionski-softver-koj-se-maskira-kako-firefox-e-zabelezhan-vo-makedonija/
http://www.slobodnaevropa.mk/content/article/24987343.html
http://www.mkd.mk/makedonija/nekoj-vo-makedonija-go-kupil-najdobriot-softver-za-shpioniranje-na-gragjanite

Преработка од 22:04, 18 мај 2013